C.O.B.A. zoekt werkplek Amsterdam

Gezocht: werkplek Amsterdam (inclusief netwerk)

Zomer 2017. Collectief Ontwikkelings­buro Amsterdam, C.O.B.A., ziet het daglicht. Een bureau dat projecten in de creatieve branche adviseert, organiseert en ontwikkelt, en dat zich richt op (her)­ontwikkeling van vastgoed­projecten. C.O.B.A. opereert die zomer vooral vanuit koffie­tenten en de woon­kamers van de oprichters. Er wordt een fortuin aan espresso’s gespendeerd, maar er zit nog niet echt schot in de zaak die C.O.B.A. heet. Al vlot blijkt dat een vaste werkplek in Amsterdam geen overbodige luxe zal zijn.

Y-helling

Diezelfde zomer wordt de renovatie van de Y-helling op het NDSM terrein afgerond. Onder de helling­baan waar vroeger schepen werden gebouwd, worden nu casco ruimtes opgeleverd. C.O.B.A. trekt in. Het goede nieuws: er blijkt plek te zijn voor meerdere creatieve professionals. Dat betekent dat er ruimte is om een netwerk te bouwen van specialisten in cultuur, media, marketing, ontwerp, project­ontwikkeling en evene­menten. Precies wat een creatieve professional anno 2018 nodig heeft. Sparren met gelijk­gestemden werkt inspirerend en leidt vaak tot nieuwe mogelijkheden.

Gevonden: werkplek Amsterdam

Zo ontstaat Onder de Helling. Voor C.O.B.A. is de nieuwe werk­plek een verademing. Daar onder die helling wordt gewerkt, bedacht, ontwikkelt en geïnnoveerd. C.O.B.A. nodigt je uit om ook Onder de Helling te komen werken. Op je eigen werkplek en samen met andere creatieve professionals.

Onder de Helling

MEER INFOR­MATIE?

RESERVEER NU